Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
Τηλεόραση
Βολιδοσκοπήσεις με στόχο την ΕΤ 3

Ερωτηματικά γεννούν τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο «φως» και τα οποία αναφέρονταν στην πρόθεση της κυβέρνησης να συρρικνώσει ή να κλείσει την ΕΤ 3.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΤ 3 Δημήτρης Κατσαντώνης, σε δηλώσεις του επιχείρησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, σημειώνοντας πως ένα τέτοιο σχέδιο είναι αδιανόητο και αβάσιμο. Δεν παρέλειψε, όμως, να υπογραμμίσει πως σε περίπτωση που στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η συρρίκνωση της ΕΤ 3, τότε θα υπάρξει «δυναμική αντίδραση».

Τα δημοσιεύματα επιχείρησε προχτές να διαψεύσει και ο νέος υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαππας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Ο Χρήστος Πρωτόπαππας ανέφερε πως θεωρεί «ανάξιο» ακόμη και να «διαψεύσει» τα δημοσιεύματα. Στάθηκε μόνο στα «κενά» που υπάρχουν στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΤ 3, κενά που έχουν σχέση με την αποχώρηση από τη Διοικούσα Επιτροπή του Δημήτρη Κατσαντώνη, ο οποίος είναι πλέον στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΤ 3.

Παρά τις διαψεύσεις, η «είδηση» που είδε στο φως της δημοσιότητας, δεν ήρθε εξ ουρανού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση της κυβέρνησης, ειπώθηκε από κατ' εξοχήν, υπεύθυνα «χείλη». Δεν αποκλείεται η άποψη για κλείσιμο ή συρρίκνωση της ΕΤ-3 να ήταν ένα «πυροτέχνημα», προκειμένου να «μετρηθούν» οι αντιδράσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ