Σάββατο 4 Μάη 2019 - Κυριακή 5 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις - περιοδείες για τις εκλογές
Στην Αττική

Το Σάββατο 4 Μάη:

-- Στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο εκλογικό κέντρο, στις 7 μ.μ. θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στην πλατεία Γκύζη στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 5 Μάη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. τα παζάρια ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος» και «Ο Ερμής». Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Τρεις Γέφυρες (στο πάρκο της συμβολής των οδών Κουρτίδου & Ζαφειροπούλου).

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην κεντρική πλατεία Μενιδίου.

-- Στον πολυχώρο «Γαλαξίας» στην πλατεία Νέας Σμύρνης στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

-- Στην Πετρούπολη στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (Εθνικής Αντίστασης 61), θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος, και η Λίλα Καφαντάρη.

Τη Δευτέρα 6 Μάη:

-- Στην Αργυρούπολη, στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Σχεδιασμοί του κεφαλαίου vs λαϊκές ανάγκες - το παράδειγμα του παραλιακού μετώπου και η επένδυση στο Ελληνικό», θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το Τελωνείο του Αεροδρομίου Αθηνών στις 9 π.μ. και στις 10 π.μ. το Αεροδρόμιο Αθηνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, σε εκδήλωση της ΤΟ Καλλιτεχνών με θέμα «Πολιτισμός για όλους, κόντρα στην ΕΕ της εμπορευματοποίησης», θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Λίλα Καφαντάρη.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία
Κυριακή 5 Μάη

Στις 7.30 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αιγινίου.

Δευτέρα 6 Μάη

-- Στις 9 π.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά σχολεία της Τούμπας.

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νοσοκομείο Θεαγένειο.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου.

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο παλιό δημαρχείο Πολίχνης, θα μιλήσουν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚE, ο Λεωνίδας Στολτίδης και ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Ναυαρίνου στη συμβολή με Δημητρίου Γούναρη, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Κώστας Παπαδάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ