Σάββατο 4 Μάη 2019 - Κυριακή 5 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Το Σάββατο 4 Μάη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Χρυσούπολη, στο Μουσείο, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και η Χάρις Πηλίτση, υποψήφια δήμαρχος Νέστου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ευπάλιο Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιάννης Λάιος, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τους υδρογονάνθρακες», θα μιλήσουν: Ο Κώστας Ηλίας, στέλεχος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Νίκος Γιαννούλης, φυσικός - περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc). Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του δημοτικού και του περιφερειακού ψηφοδελτίου.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.

Την Κυριακή 5 Μάη:

-- Στο Ποδοχώρι Παγγαίου (πιτσαρία «Village»), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης και θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τεμπών, στην πλατεία των Γόννων, θα μιλήσουν η Μαρία Κωστή, υποψήφια δήμαρχος Τεμπών, και ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την Τετάρτη 8 Μάη:

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο κέντρο «Ευτυχία Παλλάς» (Καμισιανά), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ