Σάββατο 4 Μάη 2019 - Κυριακή 5 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Μήνυμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις περιφερειακές και τοπικές εκλογές έστειλαν εκατοντάδες Τρικαλινοί, με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη συγκέντρωση την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο χώρο της συγκέντρωσης έφτασαν από τα σημεία των προσυγκεντρώσεων, κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, εργαζόμενοι και ΕΒΕ της πόλης, αγρότες από τα χωριά του κάμπου, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυναν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, και ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης, ο Γιώργος Χατζιάρας, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμπάκας, ο Βάιος Καλύβας, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης και η Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει στο φύλλο αυτό αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Σε επόμενο φύλλο θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τους υπόλοιπους χαιρετισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ