Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο δημαρχείο (Λιοσίων 22). Στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ της Κίνησης Πολιτών Κολωνακίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Κολωνό, στην πλατεία Σ. Πέτρουλα, θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, και η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί χώρους δουλειάς στο Λαύριο.

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης θα επισκεφτεί το κτίριο της «Teleperformance», στην Καλλιθέα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στο Ερευνητικό Κέντρο «Δημόκριτος».

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τη φαρμακευτική εταιρεία «Lavipharm» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο επέκτασης του αεροσταθμού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 2 μ.μ., ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το «Praktiker» στο Ελληνικό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στην περιοχή της Τροιζηνίας. Πιο συγκεκριμένα: Στις 9 π.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Τσαμαρδάς» στον Γαλατά. Στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο δημαρχείο Τροιζηνίας - Μεθάνων και στα εμπορικά καταστήματα του Γαλατά. Στις 12 μ., θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο δημαρχείο Πόρου και στα εμπορικά καταστήματα του Πόρου.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Γιαννάκου), στο Περιστέρι, θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, με θέμα τις εξελίξεις στην Παιδεία και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Ιλίου, θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στο ΕΜΠ (κτίριο Πατησίων).

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Κώστας Παπαδάκης και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 10 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής θα επισκεφτεί τον Ομιλο Τεχνικών Μελετών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η Γιώτα Ταβουλάρη θα επισκεφτεί στις 10.15 π.μ. τη φαρμακοβιομηχανία «Demo» και στις 11.20 π.μ. τη φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 10 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής, θα επισκεφτεί το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο στο Ιλιον.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Ελενα Βενιζέλου» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα για τις ευρωεκλογές (2024-04-30 00:00:00.0)
Περιοδείες για τις εκλογές στην Αττική (2019-05-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-05-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-05-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-03-30 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική (2019-02-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ