Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Επταλόφου, θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 10 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Πυροσβεστικό Σταθμό των Σερρών και στις 11 π.μ. στο Νοσοκομείο των Σερρών.

-- Στις 11 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

-- Στη Νάουσα (πλατεία Επισκοπής), στις 8 μ.μ., θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, και ο Γιώτης Σεμερτζίδης, υποψήφιος σύμβουλος τοπικής κοινότητας Επισκοπής Νάουσας.

-- Στις 11 π.μ., στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος. Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων του γεωτεχνικού κλάδου.

-- Στις 9 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ της οδού Αδριανουπόλεως. Στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στη «Euromedica - Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης», και τις 12 μ. στο Κέντρο Ιστορίας και τη Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στις Σέρρες (πλατεία Κρονίου) θα μιλήσουν ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

-- Στις 7 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Θέρμη.

-- Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα περιοδεύσει στην ΕΥΑΘ της οδού Τσιμισκή. Στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καταστήματα της Κάτω Τούμπας.

-- Στις 12 μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στην περιοχή της Πυλαίας.

-- Σε εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τη θεωρία των δύο άκρων», της ΤΟ Φιλοσοφικής - ΝΟΠΕ - Υγείας της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο υπαίθριο θεατράκι της Παλαιάς Φιλοσοφικής, θα μιλήσουν ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ