Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

  • Σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΕ Αχαΐας στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και οι Κωνσταντίνα Τσιουπρά και Ηρα Κουρή, υποψήφιες ευρωβουλευτές.
  • Την Παρασκευή 10 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ελευσίνας στην πλατεία Ηρώων. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Δήμος Βαρδαβάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, και ο Κώστας Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.
  • Την Κυριακή 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας στην παραλία του Βόλου (άγαλμα). Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής, Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, και Στέφανος Κότο, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.
  • Τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία (πεζόδρομος Παλαιών Πατρών Γερμανού). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας.
  • Την Τετάρτη 15 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου του ΚΚΕ στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ