Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγχαρητήρια σε νεαρούς αθλητές

Η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους νεαρούς αθλητές Κωνσταντίνο Λιβάνιο και Ελίνα Τζένγκο για τις επιδόσεις τους. Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Λιβάνιο, μαθητή Γ' Λυκείου, μέλος της ΚΝΕ, με σημαντική συμβολή στους μαθητικούς αγώνες του προηγούμενου διαστήματος για τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας. Η πραγματοποίηση από τον Κωνσταντίνο πανελλήνιου ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων αποτελεί σημαντική επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς τις τεράστιες ελλείψεις σε εξοπλισμό και χώρους προετοιμασίας, ιδιαίτερα στην επαρχία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στις πανελλαδικές εξετάσεις που έχει μπροστά του.

Συγχαρητήρια στην Ελίνα Τζένγκο, η οποία πραγματοποίησε παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων στον ακοντισμό με 65,90 μ. Χαρακτηριστικό των δυσκολιών που υπάρχουν κατά την προετοιμασία της είναι ότι η προπόνηση γίνεται ουσιαστικά σε χωράφια του δήμου. Αναδεικνύεται και εδώ η ανάγκη να δημιουργηθούν κατάλληλοι χώροι για την προετοιμασία αυτών των αθλητών, με ταρτάν για τις προπονήσεις τους, με κλειστούς χώρους για το χειμώνα, με αύξηση της επιχορήγησης προς τα σωματεία και τις ομοσπονδίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ