Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αίγιο (πλ. Λαύρας), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Αγγελική Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Αιγιάλειας, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αμφισσα (πλατεία Λαού), θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Στάθης Λεοντίου, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στη Θήβα (κεντρική πλατεία), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Τουλουμάκος, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Ταχυδρομείου), θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Μαρία Γαβαλά και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, ο Αργύρης Σμυρνής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, και ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, θα μιλήσουν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ιμπραήμ Ιμπράμ Κερατζή, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Κώστας Βογιατζής και η υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων Βούλα Μαχαιρίδου.

Το Σάββατο 18 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης. Θα χαιρετίσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, η Ηρα Κουρή, ο Βασίλης Κωστάρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Χαλκίδα (προβλήτα Αγ. Νικολάου), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς. Θα χαιρετίσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων.

-- Στις 11 π.μ., στη Φιλιππιάδα (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γιώργος Μισιρλής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Μενέλαος Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Βελβεντό (στον Πεζόδρομο) θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Γκαμπράνη, υποψήφια δήμαρχος Βελβεντού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ