Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφθεί δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Αθήνας. Στη 1.30 μ.μ., θα έχει συνάντηση με το ΑΣΕΔΑ (Ανεξάρτητο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων) στα γραφεία τους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Χολαργό (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ΣΚΑ στο Μενίδι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, και στις 7.30 μ.μ. το νυχτερινό ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων, για να συζητήσει με το προσωπικό και τους σπουδαστές.

-- Στις 8 μ.μ., στο Χαλάνδρι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, συνταξιούχος εφέτης διοικητικών δικαστηρίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΕΚΑΒ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Σάββατο:

-- Στον Κορυδαλλό, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, και η Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στον Αγ. Θωμά. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γούβα (πλατεία Πλυτά). Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ωρωπό, στην πλατεία Ηρώων (Νέα Παλάτια Ωρωπού) θα μιλήσουν η Αφροδίτη Ρέτζιου και ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ (Λ. Δημοκρατίας 29) θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Δραπετσώνα, στην πλατεία Κοστινά, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές των Τμημάτων Φυσικού και Πληροφορικής του ΕΚΠΑ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 33), θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κερατέα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής, και ο Κωστής Παναγιώτου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Παλαιά Φώκαια, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σοφικίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Τάνια Γαλανοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού, και η Χρυσάνθη Νικολή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες (Θεατράκι, πλατεία Αριστοτέλους), θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, η Ρούλα Τριγάζη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και η Χριστίνα Στύλιου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Βριλήσσια, στην πλατεία Αναλήψεως, θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κατερίνη.

-- Στις 10.30 π.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

-- Στις 10 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης, θα περιοδεύσει στις Σέρρες.

-- Στις 10 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει σε τραπεζικά καταστήματα της πόλης. Στις 2 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο χώρο της καθαριότητας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην Εδεσσα, στους μικρούς καταρράκτες.

-- Στις 8.30 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Σταυρό, στο Ηρώων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ