Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ παντού αντήχησε δυνατά την Παρασκευή το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μεϊντάνι, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα. Χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σάββας Βασιλειάδης και Σεμίνα Διγενή, ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (αναλυτικότερο ρεπορτάζ σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη»).

Μαζική και με παλμό η συγκέντρωση, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, αποτύπωσε τη δουλειά που έχει προηγηθεί άνθρωπο τον άνθρωπο για την ενίσχυση του Κόμματος, δίνοντας ώθηση στα μέλη και στους φίλους του, στους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί του, για να δώσουν στην τελική ευθεία τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μη χαθεί καμία ψήφος που μπορεί να πέσει στην κάλπη υπέρ του.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Γ. Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους υπόλοιπους εφτά δήμους του νομού και πλήθος υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ