Σάββατο 17 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Μεγάλη Παρασκευή»

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Σε... πατροπαράδοτο έθιμο εξελίσσεται στην ΑΕΚ κάθε φορά που η ομάδα αποκτά τις απαραίτητες προϋποθέσεις (ηρεμία) για ν' αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, γεγονός προερχόμενο από το εσωτερικό της να διαταράσσει το κλίμα και τις έτσι και αλλιώς λεπτές ισορροπίες.

Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σ' έναν πολύ δύσκολο αγώνα και προφανώς κάθε... «εργαλείο» είναι απαραίτητο στο Σάντος. Ομως ο Πορτογάλος αναγκαστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο εξ αυτών, που στη χτεσινή πρωινή προπόνηση δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στην... πυγμαχία! Ατματσίδης και Καψής είχαν φραστικό επεισόδιο, το οποίο εξελίχτηκε σε αγώνα μποξ και χρειάστηκε η παρέμβαση ψυχραιμότερων για ν' αποφευχθεί... νοκ ντάουν. Φυσικά ο Σάντος, εκτός από κατ' ιδία συνομιλία με τους πρωταγωνιστές (σωστό αυτό), αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής. Αν επιπλέον συνυπολογίσει κανείς ότι, λόγω τραυματισμού, αποκλείστηκε ο Γκαμάρα και η ίδια αιτία καθιστά αμφίβολη (ως την τελευταία στιγμή) τη συμμετοχή Τσάρτα, κατανοεί πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν πηγαίνουν στο Ηράκλειο με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Σα να μην έφταναν τα παραπάνω ο Ζήκος, εύσχημα και εμμέσως, αλλά σαφέστατα, απάντησε στην κοροϊδία - κωλυσιεργία της διοίκησης (αναφορικά με το συμβόλαιο του) με «σπάσιμο» της προφορικής συμφωνίας και συζήτηση στο μέλλον από μηδενική βάση... Με δήλωσή του ο διεθνής παίχτης επισημαίνει πως «ένας μήνας παρήλθε από τότε που έγινε η κατ' αρχήν συμφωνία μου με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Παρ' όλα αυτά και χωρίς τη δική μου ευθύνη η συμφωνία αυτή ποτέ δεν έγινε πράξη». Επικαλείται τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και την προσήλωση σ' αυτές «όπως έκανα και σε όλα τούτα τα 3,5 χρόνια», ώστε «οποιεσδήποτε συζητήσεις που αφορούν τη μελλοντική μου συνεργασία με την ΑΕΚ - και εφόσον βέβαια και η δική τους πλευρά θα το επιθυμεί - θα γίνουν λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου μου»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ