Τρίτη 21 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, σε εκδήλωση των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την πόλη της Βέροιας. Ειδικότερα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ενώ θα συναντηθεί και με το ΔΣ της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

-- Στις 10 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Κεραμουργεία Βορείου Ελλάδος.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Κουφάλια (πλατεία), θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Μενεμένης, θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ωραιόκαστρο (αγορά) θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης. Θα χαιρετίσει ο Αγγελος Θεμελής, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου, θα μιλήσει η Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 4.30 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Τριανδρίας.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στη Σταυρούπολη.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νάουσα (πλατεία Καρατάσου) θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Καρλόβασι Σάμου (πλατεία), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Κοσμάς.

-- Στις 10 π.μ., ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, θα περιοδεύσει στη δομή του ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη». Στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει με τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, στον Μασταμπά.

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στη Λευκίμμη της Κέρκυρας (πλατεία Αγίων Πάντων), θα μιλήσει ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μπάμπης Χαραλάμπους, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Την Πέμπτη 23 Μάη:

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, θα μιλήσουν στην πλατεία της συνοικίας Αμπελοκήπων.

-- Στο Πλωμάρι της Λέσβου (πλατεία), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης.

Την Παρασκευή 24 Μάη:

-- Στην Αγιάσο, στην αγορά (πλατεία Παναγιώτη Κουτρή), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη.

-- Στις 9 μ.μ., ο Πέτρος Κρίκης και ο Ζήσης Γκαραλιάκος θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην παιδική χαρά της συνοικίας Ιπποκράτη Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ