Πέμπτη 23 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αθλιότητες του αντικομμουνιστή Τζήμερου

Εκτός από το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο γνωστός αντικομμουνιστής Θάνος Τζήμερος στοχοποίησε και δημοσιογράφους της ΕΡΤ μετά την τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψήφιων περιφερειαρχών Αττικής, για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στο πάνελ για να χύσει το φασιστικό του δηλητήριο.

Συγκεκριμένα, πέρα από τις επίσημες τοποθετήσεις του, ξαμόλησε και διάφορα «τρολ» του διαδικτύου (ανώνυμους υβριστές και συκοφάντες) για να απειλούν μέχρι και τις οικογένειες δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης. Σε σχετική δήλωσή του ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρει:

«Σχετικά με τις καταγγελίες του Θ. Τζήμερου δήθεν για αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ, με αφορμή την τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1 μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών Αττικής, σε ό,τι μας αφορά έχουμε να πούμε το εξής: Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν συνομιλούν με φασίστες και με κάθε είδους ομοϊδεάτες τους, που έχουν βιαιοπραγήσει σε βάρος γυναικών.

Οι δε απειλές και ύβρεις που εξαπέλυσε ο ίδιος και συνεργάτες του στο διαδίκτυο, προσωπικά κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της οικογένειάς του, δείχνουν το ποιόν του συγκεκριμένου πολιτικάντη και γίνονται ακριβώς για να "παίξουν στα ΜΜΕ" που κατά τ' άλλα καταγγέλλει. Αλλωστε, πρόκειται για μια ανεκδιήγητη και εκφασισμένη από καιρό προσωπικότητα, που προβάλλεται πολύ περισσότερο από το 0,5% που συγκεντρώνουν τα ψηφοδέλτιά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ