Πέμπτη 23 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων.

-- Στις 10 π.μ., ο Ν. Σοφιανός θα περιοδεύσει στον Ασύρματο και στα Α. Πετράλωνα, στις 2 μ.μ. στη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 14) και στις 7 μ.μ. στα Θυμαράκια.

-- Στις 10 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΕΤΕΑΠ στη Σταδίου 31 και στις 11.30 π.μ. το ΕΤΕΑΠ στη Σταδίου 24.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ και θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων.

-- Στις 11 π.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε σύσκεψη εκπαιδευτικών στα Μοντεσοριανά σχολεία.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα έργα του ΜΕΤΡΟ στον Κορυδαλλό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία UNIPHARMA, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Θανάσης Οικονόμου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί την κεντρική διεύθυνση του ΟΛΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 5 μ.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω, θα επισκεφτεί το ΙΕΚ στο Αιγάλεω.

-- Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Πειραιά (ΣΚΥΠ) και στις 7.30 μ.μ. τους αθλητικούς χώρους στο Ολυμπιακό Χωριό.

-- Στις 8 μ.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο Ν. Σοφιανός θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στα Ανω Πατήσια και στις 7 μ.μ. στη Φωκίωνος Νέγρη.

-- Στις 11 π.μ. η Γιώτα Ταβουλάρη θα επισκεφτεί εργοστάσια Α' και Β' της φαρμακοβιομηχανίας «ΒΙΑΝΕΞ» και στη 1.30 μ.μ. τη φαρμακευτική εταιρεία «NOVARTIS» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στον Πειραιά, σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος, στις 7.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου και Παλαμηδίου, θα μιλήσουν: Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και ο Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στον Πειραιά, σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος, στις 7.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ζερβού και Γιαννοπούλου (μπροστά στο Γ1 ΚΑΠΗ), θα μιλήσουν: Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά, και η Ελσα Ζαμπέτα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ