Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στα Ανω Πατήσια και στις 7 μ.μ. στη Φωκίωνος Νέγρη.

-- Στις 11 π.μ. η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα εργοστάσια Α' και Β' της φαρμακοβιομηχανίας «ΒΙΑΝΕΞ» και στη 1.30 μ.μ. τη φαρμακευτική εταιρεία «NOVARTIS» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ΝΑΤ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στον Πειραιά, σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος, στις 7.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου και Παλαμηδίου, θα μιλήσουν: Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και ο Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στον Πειραιά, σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος, στις 7.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ζερβού και Γιαννοπούλου (μπροστά στο Γ1 ΚΑΠΗ), θα μιλήσουν: Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά και η Ελσα Ζαμπέτα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για να συζητήσει με το πολιτικό προσωπικό.

-- Στις 10 π.μ., ο Θανάσης Ευαγγελάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί τις ναυτιλιακές εταιρείες MSC - SSC και MSC SERVICE CENTER, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Παρασκευή, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις 9 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε τραπεζικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης και στις 6.30 μ.μ., στο Ντεπό.

Στην Πάτρα

Σήμερα Παρασκευή, στη συνοικία Ταραμπούρα (πλατεία Εργατικών Κατοικιών), στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Θυρρείο Ακτίου - Βόνιτσας, στην πλατεία θα μιλήσει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Θωμάς Καρατράντος, υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών, και ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πύλη της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα.

-- Στην Αγιάσο, στην αγορά (πλατεία Παναγιώτη Κουτρή), στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 9 μ.μ., ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Ζήσης Γκαραλιάκος, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην παιδική χαρά της συνοικίας Ιπποκράτη Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ