Τετάρτη 5 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Την Κυριακή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Να πάρουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 9/6 στις 10.30 π.μ., δυναμώνοντας τον αγώνα «απέναντι σε κυβέρνηση - ΕΕ - μεγαλοεργοδοσία και τα τσιράκια τους στο συνδικαλιστικό κίνημα», καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Στη συνέλευση θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Το σωματείο υπενθυμίζει ότι όλα αυτά τα χρόνια «δεν έμεινε θεατής της επίθεσης που δεχτήκαμε στα δικαιώματά μας, από την εργοδοσία και το πολιτικό προσωπικό της», αλλά παλεύει για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις μισθών, νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, κατάργηση της διάταξης για το διακεκομμένο ωράριο εργασίας, ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.

«Αυτήν την προσπάθεια που κάνει το κλαδικό μας σωματείο, είναι σήμερα ανάγκη να δυναμώσουμε με την εγγραφή και τη συμμετοχή μας σε αυτό», τονίζει ο Σύλλογος και απευθύνει στους εργαζόμενους κάλεσμα: «Να γίνουμε περισσότεροι που θα αγωνιζόμαστε και θα διεκδικούμε, με βάση αυτά που σήμερα έχουμε ανάγκη, για να δουλεύουμε και να ζούμε με αξιοπρέπεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ