Πέμπτη 6 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ - ΕΚΘ
Μαζώξεις του μηχανισμού του εκφυλισμού...

Σε μια βρώμικη επίθεση με αισχρά ψεύδη και αντικομμουνισμό κατέφυγε ξανά η συνδικαλιστική μαφία των ηγεσιών της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε βάρος των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Σε χτεσινή σύσκεψη της ΓΣΕΕ υπό τον πρόεδρό της Γ. Παναγόπουλο και του ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη, με θέματα την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΝΕ για την οικονομία και την «ενημέρωση για τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ», στην οποία δεν είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι των ταξικών δυνάμεων, μέλη της συνδικαλιστικής μαφίας, προεξάρχοντος του προέδρου του ΕΚΘ, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, επιστρατεύοντας μεθόδους γηπέδου, επιχείρησαν να εμποδίσουν εκλεγμένα με τις ταξικές δυνάμεις μέλη διοικήσεων σωματείων, του ΕΚΘ και της διοίκησης της ΓΣΕΕ, καθώς και τον Κυριάκο Τσιαούση, πρόεδρο του ΣΕΤΕΠΕ και μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, εκλεγμένο με την «Εργατική Ενότητα», να παρέμβουν στην εκδήλωση.

Παρά τη βρώμικη επίθεση, ο Κ. Τσιαούσης πραγματοποίησε την παρέμβασή του, ενώ, όπως επιβεβαιώθηκε, στην περιβόητη σύσκεψη δεν συμμετείχαν σωματεία εργαζομένων, παρά μόνο ο μηχανισμός της σαπίλας του εργοδοτικού συνδικαλισμού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ