Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σήμερα και αύριο οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Σε ενίσχυσή της καλεί η «Δημοσιογραφική Συνεργασία»

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη και ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη οι αρχαιρεσίες της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ), για την ανάδειξη νέου ΔΣ, πειθαρχικών συμβουλίων και εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο.

Οι εκλογές θα πραγματοποιούνται και τις δύο μέρες από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8.45 μ.μ., στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Κάλεσμα ενίσχυσής της απευθύνει η «Δημοσιογραφική Συνεργασία», ο συνδυασμός των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Με τη Διακήρυξή της καλεί τους δημοσιογράφους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη διεκδίκηση όλων των απωλειών των τελευταίων χρόνων, να συστρατευθούν «στην πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας».

«Σήμερα έχουμε ανάγκη από ένα κίνημα μαζικό, οργανωμένο, σε σύγκρουση με την εργοδοσία, το κράτος και τις κυβερνήσεις της, την ΕΕ», επισημαίνει και τονίζει την ανάγκη «η απογοήτευση και το "δεν αλλάζει τίποτα" να δώσουν τη θέση τους στη μάχη για τα δικαιώματά μας. Η ανοργανωσιά στους τόπους δουλειάς να δώσει τη θέση της στην οργάνωση παντού. Να στηθούν σε κάθε Μέσο Ενημέρωσης Επιτροπές Αγώνα, που θα παλεύουν για τα δικά μας συμφέροντα, που θα οργανώνουν από τα κάτω την πάλη μας. Η εργατική αριστοκρατία των πλειοψηφιών των ΔΣ των Ενώσεων, η συστράτευσή τους με εργοδοσία - κυβέρνηση, που λειτουργεί αποκρουστικά για την πλειοψηφία των εργαζομένων, πρέπει να δώσει τη θέση της σε μια νέα κατάσταση. Να φτιαχτεί ένα Συνδικάτο Τύπου και ΜΜΕ μαχητικό, ανοιχτό σε όλους τους εργαζόμενους, αλλά κλειστό σε διευθυντές και διευθυντικά στελέχη - δημοσιογράφους ή εκδότες - δημοσιογράφους. Αυτή θα είναι μια πολύτιμη συμβολή στην αναγκαία ανασύνταξη του εργατικού κινήματος της χώρας μας».

Οι υποψήφιοι της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας»

Οι υποψήφιοι της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας» είναι οι εξής:

Αγγελίδης Νίκος, Αλειφεροπούλου Ιοκάστη, Αναστασόπουλος Αντώνης, Ασημακοπούλου Γεωργία, Βέργου Ντάνυ, Ευσταθίου Γιάννης, Ζαγγανάς Γιάννης, Ζαχαρόπουλος Γιάννης, Ζύμαρη Αθηνά, Θωμαΐδης Ιορδάνης, Καζαντζή Παντία, Καραγιάννης Γιώργος, Καραγιάννης Δημήτρης, Καραλής Γιάννης, Κυρίτση Αγλαΐα, Λεάνης Μιχάλης, Λυμπεροπούλου Ελπινίκη, Μαΐλη Ελένη, Μανταλόβας Χρήστος, Μεζίνης Λευτέρης, Μηλιώνης Γιώργος, Μουσγάς Γιώργος, Μπίτσικα Παναγιώτα, Μπολάκης Σωτήρης, Μπόλκας Χάρης, Νιέρρη Βασιλική, Πασακυριάκος Κώστας, Πετράκου Εριφύλλη, Πηγαδάς Νικόλαος, Πινού Παναγιώτα, Ράμμος Παναγιώτης, Ριζοπούλου Χριστίνα, Ροββά Κατερίνα, Ρούφας Παύλος, Σακαρέλος Ανδρέας, Σαμαράς Χρήστος, Σέγκος Αδαμάντιος, Σκίντζας Γιώργος, Τσίλης Κώστας, Τσουρμπατζόπουλος Χαράλαμπος, Φόρτη Κωνσταντίνα, Χατζηγεωργίου Ελένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ