Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Νέο ξεκίνημα με Ιωαννίδη

Με νέο... τιμονιέρη τον Γιάννη Ιωαννίδη η Εθνική ομάδα των Ανδρών και με πρώτο αντίπαλο το Βέλγιο (19.15, ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ανοίγει σήμερα, στη Χαλκίδα, την... περιπέτεια που ακούει στο όνομα Ευρωμπάσκετ 2003. Οι δυο αποτυχημένες εμφανίσεις στα προηγούμενα πρωταθλήματα του 1999 και του 2001 έχουν μεγαλώσει τη δίψα για διάκριση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται χτες στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, όπου ως γνωστό απουσίαζαν ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης παρά τις απουσίες βασικών στελεχών δε φαίνεται να προβληματίζεται, αφού, όπως τονίζει, ακόμα είναι νωρίς, καθώς η καταλυτική περίοδος θα είναι το καλοκαίρι, όταν θα έχει τους παίκτες περισσότερο χρόνο. Οσον αφορά το πρώτο τεστ με τους Βέλγους, σκοπός του Ελληνα τεχνικού είναι να πάρει και μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες των παικτών. «Σίγουρα θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Θέλω να δω τις δυνατότητες ορισμένων παικτών, καθώς επίσης να τους δοκιμάσω και σε άλλες θέσεις. Εκεί θα φανεί πού κινούμαστε. Αργησα να καλέσω τους διεθνείς, γιατί ήθελα να δω, πόσοι και ποιοι από αυτούς είναι καλά. Σίγουρα αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας. Τότε θα μπορέσω να δοκιμάσω αρκετούς παίκτες, με τη βοήθεια αρκετών φιλικών αγώνων».

Από πλευράς παικτών ο Χρήστος Χαρίσης τόνισε ότι παρά το γεγονός πως είναι το πρώτο παιχνίδι, είναι χρέος της ομάδας να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα προσπάθεια.

  • Μετά από δυόμισι χρόνια ο Κώστας Πετρόπουλος επιστρέφει σε παλιά... λημέρια. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός είναι από χτες ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου αντικαθιστώντας το Νίκο Λινάρδο μετά την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι στην 8η αγωνιστική. Σε δηλώσεις του ο Κώστας Πετρόπουλος τόνισε ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η σκληρή δουλιά και η πειθαρχία προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι. Ο Νίκος Λινάρδος από την πλευρά του ευχήθηκε στο διάδοχό του «καλή επιτυχία», ενώ η διοίκηση τον ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά του στο Μαρούσι. Οι πληροφορίες θέλουν το Μαρούσι να εξετάζει την απόκτηση κάποιου ξένου πλέι - μέικερ, ενώ επισφαλής θεωρείται η θέση του Μάρτιν Κόνλον.

..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ