Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΟΓΕ
Τη 1η Δεκέμβρη το Γυναικείο Καραβάνι Ειρήνης

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας διοργανώνει Καραβάνι Ειρήνης το Σάββατο, 1η Δεκέμβρη. Η ΟΓΕ καλεί όλες τις οργανώσεις του λαϊκού κινήματος σε αγωνιστικό συναγερμό, για μια μεγάλη συμμετοχή γυναικών σ' αυτήν την πανελλαδική αντιπολεμική κινητοποίηση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «καραβανιού» συμπεριλαμβάνει:

- Στις 12.30 άφιξη στη Λάρισα, στην πλατεία Λαού και πορεία μέχρι την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου και θα πραγματοποιηθεί αντιπολεμική εκδήλωση.

- Στις 3 μ.μ. άφιξη στον Τύρναβο και μικρή στάση στην πλατεία Τυρνάβου.

- Αντιπολεμική εκδήλωση και επίδοση ψηφίσματος στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στις 4 μ.μ.

Η αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει στις 5 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 23/11 στους κατά τόπους συλλόγους γυναικών, μέλη της ΟΓΕ και στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας, τηλ. 36.29.460, 36.18.651, καθημερινά, 5.30 - 8.30 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη

Οι Οργανώσεις Γυναικών Θεσσαλονίκης, μέλη της ΟΓΕ, οργανώνουν συμμετοχή στο Καραβάνι Ειρήνης Γυναικών και καλούν όλες τις τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, τα σωματεία, την Αντιπολεμική Επιτροπή και άλλους μαζικούς και επαγγελματικούς φορείς της πόλης και του νομού να κινητοποιηθούν και να συνεργαστούν.

Για δηλώσεις συμμετοχής κι άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στις Αδαμίδου Σοφία, τηλ. 924.169 και Γραμματικοπούλου Δέσποινα, τηλ. 338.525 - 947.838.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ