Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Το πρόγραμμα της Αλέκας Παπαρήγα

Η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες έχει το εξής πρόγραμμα:

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Καρδίτσα (πλατεία Πλαστήρα). Στις 2 μ.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καρδίτσας, στο αμφιθέατρο.

-- Την Πέμπτη 27 Ιούνη, θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο, στις 9 μ.μ., στην παραλία (Αχίλλειον). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

-- Την Παρασκευή 28 Ιούνη, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 Αθήνα), με επιστήμονες από τους χώρους της Υγείας, της Δικαιοσύνης και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

-- Από την Τετάρτη 3 Ιούλη μέχρι την Παρασκευή 5 Ιούλη θα βρίσκεται στη Λέσβο. Την Τετάρτη 3/7, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μανταμάδο (κεντρική πλατεία). Την Πέμπτη 4/7, στις 12 μ., θα συναντηθεί με σωματεία και φορείς του νησιού στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» (Κατσακούλη 3, περιοχή Κιόσκι) και στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στην Αγιάσο (πλατεία Αγοράς). Την Παρασκευή 5/7, στις 10 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» και στις 7 μ.μ. θα συμμετέχει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα εκθέσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ