Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προεκλογική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αττική και σε όλη τη χώρα μπροστά στις εκλογές. Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στην Αττική

Στο Πασαλιμάνι, την Κυριακή 30/6, στις 21.00, συζήτηση με θέμα «Πολεμάμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά». Θα μιλήσει η Ευτυχία Χατζηδάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά.

Στην Καλλιθέα, αύριο Παρασκευή, στις 20.00, στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Κύπρου, παιχνίδι quizdom με θέμα τα ναρκωτικά.

Στη Νέα Σμύρνη, αύριο Παρασκευή, στις 21.00, hip-hop συναυλία ενάντια στον φασισμό με τους «Rhyme Riot» και «Raibo» στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Ν. Σμύρνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Βουρνάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

Στη Γλυφάδα, αύριο Παρασκευή, στις 20.00, λαϊκό γλέντι στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Αγίου Τρύφωνα.

Στην Αργυρούπολη, σήμερα Πέμπτη, στις 20.00, παιχνίδι quizdom με θέμα τα ναρκωτικά (στο εκλογικό περίπτερο στην πλ. Αγίας Τριάδας).

Στο Ιλιον, την Κυριακή 30/6, στις 20.30, σύσκεψη νεολαίας στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Στον Χολαργό, την Κυριακή 30/6, στις 19.00, στο γήπεδο μπάσκετ Περικλέους και Κλειούς.

Σε άλλες πόλεις

Στη Ρόδο, το Σάββατο 29/6, συζήτηση στις 19.30 για το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ και δηλώσεις συμμετοχής.

Στον Πύργο, αύριο Παρασκευή, τουρνουά μπάσκετ στο ΓΕΛ Πελοπίου, στις 19.30 και το Σάββατο 29/6, beach party στην παραλία της Σπιάτζας.

Στην Καρδίτσα, αύριο Παρασκευή, στις 20.30, στο «Παυσίλυπο» (αναψυκτήριο), συζήτηση με νέα ζευγάρια. Από τις 20.00, στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες με ζωγραφική και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού «Το μυστικό της ΚΝΕ» για μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της ΚΝΕ.

Στη Λάρισα, αύριο Παρασκευή, τουρνουά basket 3on3, στις 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΛ.

Στο Αγρίνιο, αύριο Παρασκευή, στην Πολιτιστική Λέσχη του Εργατικού Κέντρου, στις 20.00, συζήτηση για νέους εργαζόμενους. Θα ακολουθήσει γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ