Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Εκδηλώσεις και περιοδείες

Το Σάββατο 29 Ιούνη:

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Παραλία Καρύστου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Στις 12 μ. ο Γ. Μαρίνος θα περιοδεύσει στην αγορά της Καρύστου.

-- Σε συγκέντρωση στα Χανιά, στις 8.30 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά Μιλτιάδης Κλωνιζάκης και Γιάννης Ντουνιαδάκης. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 9 μ.μ., στα Καλάβρυτα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Χατσή Αλή.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε προεκλογική συγκέντρωση στη Γενισέα Ξάνθης θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βούλα Μαχαιρίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Ξάνθη. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 11 π.μ. ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, θα περιοδεύσει στο Περιβόλι Δομοκού. Στις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Νέο Μοναστήρι.

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Πρέβεζα (στην παραλία) θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Πρέβεζας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Τρανοβάλτου Κοζάνης θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «ΑΜΑΝΙΤΕΣ».

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική συγκέντρωση στην Καστοριά (πλατεία Μακεδονομάχων), θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς.

Την Κυριακή 30 Ιούνη:

-- Ο Γιώργος Μαρίνος, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στα Στύρα, στις 11 π.μ. στα Νέα Στύρα και στις 8 μ.μ. στην παραλία του Μαρμαρίου.

-- Στις 12 μ. στο Λεόντιο Αχαΐας θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Τάκης Σκιαδάς, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική συγκέντρωση στη Φλώρινα (νέο πάρκο) θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 1 Ιούλη, στη 1.30 μ.μ. ο Κώστας Μπασδέκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πύλη της ΛΑΡΚΟ.

Την Τρίτη 2 Ιούλη:

-- Στις 9 μ.μ., στο Αγρίνιο, σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Για τη συγκέντρωση δρομολογούνται λεωφορεία: 6.30 μ.μ., από Ναύπακτο (κεντρική πλατεία), 7 μ.μ., από Βόνιτσα (Κέντρο Υγείας), 7 μ.μ., από Μεσολόγγι (γραφεία ΔΕΗ), 7.20 μ.μ., από Αιτωλικό (στο Σταθμό), 7.30 μ.μ., από Λουτράκι και 7.45 μ.μ., από Αμφιλοχία (λιμάνι).

-- Στις 8 μ.μ., στην Κέρκυρα, στην Ανουντσιάτα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. στην Καλαμάτα (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 3 Ιούλη:

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ.

-- Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 4 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ατσαλένιου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ