Τρίτη 2 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Εξελίξεις στα τηλεοπτικά

Οι διαβεβαιώσεις από πλευράς ΕΡΤ για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο άναψαν το «πράσινο φως» ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα η Λίγκα των ομάδων της νεοσύστατης Super League 2, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα ήταν στον «αέρα» η συμφωνία για τα τηλεοπτικά αλλά και άλλα σημαντικά ζητήματα, με αποτέλεσμα οι ΠΑΕ της κατηγορίας να απειλούν να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι διαβεβαιώσεις όμως της ΕΡΤ για σύναψη συμφωνίας εντός της βδομάδας ικανοποίησαν τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, που προχώρησαν χτες στο έκτακτο ΔΣ το οποίο καθόρισε τα τυπικά που αφορούν το νέο πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία θα αγωνίζονται 12 ομάδες, διεκδικώντας την άνοδο στην Super League 1. Το πώς θα επιτυγχάνεται αυτή δεν έχει συμφωνηθεί, αφού η Super League 2 ζητάει απευθείας άνοδο δύο ομάδων, η δε Super League 1 απευθείας άνοδο μόνο της πρωταθλήτριας και η 2η να διεκδικεί την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Στη Super League 2 της σεζόν 2019 - 2020 θα πάρουν μέρος οι εξής ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Χανιά, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Καραϊσκάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ