Τρίτη 2 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια κόκκινη λαοθάλασσα πλημμύρισε χτες βράδυ τον Λευκό Πύργο και χύθηκε στο Θερμαϊκό, που «κοκκίνισε» κι αυτός από τα καραβάκια που μετέφεραν μέλη του Κόμματος με τα κόκκινα λάβαρά τους, στη μεγαλειώδη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

Χαιρετισμό στη χτεσινή συγκέντρωση απηύθυναν ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης Γ. Δελής και Λ. Στολτίδης, αντίστοιχα, και η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά.

Εργαζόμενοι και υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες, αγρότες από την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έφτασε όλες τις προηγούμενες μέρες σε δεκάδες χώρους δουλειάς, γειτονιές, λαϊκά σπίτια, σε χώρους όπου ζει, σπουδάζει και ψυχαγωγείται η νεολαία, και έδωσαν μαζικά το «παρών», συγκροτώντας μια πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση. Ανάμεσά τους άνθρωποι που συμπορεύονται με το ΚΚΕ και δίνουν στο πλάι των μελών του την εκλογική μάχη για την ισχυροποίησή του, επιστήμονες, άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Ξεχωριστή, όπως πάντα, η παρουσία των παιδιών της ΚΝΕ που δεν έπαψαν να δονούν την ατμόσφαιρα με τα συνθήματά τους, ξεσηκώνοντας κι όλους τους υπόλοιπους: «ΚΚΕ δυνατό, δύναμη για το λαό», «Ψηφίζω - δυναμώνω το ΚΚΕ, η δύναμή σου είναι για σένανε λαέ», «Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς»...

Μαζική και μαχητική, με όγκο και παλμό, η συγκέντρωση σάλπισε μήνυμα κλιμάκωσης της προσπάθειας ώστε τις μέρες και ώρες που απομένουν έως το άνοιγμα της κάλπης να μη χαθεί καμία ψήφος που μπορεί να ενισχύσει το ΚΚΕ, για να δυναμώσει τελικά τον ίδιο το λαό και την πάλη του την επομένη των εκλογών, όταν η αντιλαϊκή πολιτική θα είναι πάλι παρούσα στη ζωή του, ανεξάρτητα απ' το ποιος θα διαχειρίζεται την υλοποίησή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ