Τρίτη 2 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Με τη συνταγή του κεφαλαίου

«

Αυτοσκοπός είναι η ισχυρή εντολή και να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμά μας μπορεί να εφαρμοστεί μόνο εάν την επόμενη μέρα έχω μια ισχυρή εντολή και μια δυνατή λαϊκή νομιμοποίηση να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα τολμηρών μεταρρυθμίσεων».

Τάδε έφη μιλώντας χτες στο «ΣΚΑΪ» Κυρ. Μητσοτάκης, ζητώντας εκ νέου τη λαϊκή ψήφο, προκειμένου με λυμένα τα χέρια να «τρέξει» έναν νέο γύρο αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων προς παραπέρα διασφάλιση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Επανέλαβε ότι δεσμεύεται για μειώσεις φόρων, άμεσα, που αφορούν πρώτα και κύρια το κεφάλαιο και τις επιχειρήσεις, όπως «μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις, μείωση του φόρου στα μερίσματα» κ.λπ. Μέσα από ένα τέτοιο «φιλοεπενδυτικό» περιβάλλον, με ταυτόχρονη μείωση της «γραφειοκρατίας», διασφάλιση «ρευστότητας» κ.λπ., προεξόφλησε ότι «θα δείτε πολλές ανακοινώσεις επενδυτικών σχεδίων που ενδεχομένως να είχαν ήδη προετοιμαστεί και τα οποία περίμεναν να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο στη χώρα».

Για, δε, το λαό ετοιμάζει και αυτός ανακύκλωση των επιδομάτων, λέγοντας ότι «δεν κόβεται κανένα επίδομα» και για τους συνταξιούχους έταξε έναν «μηχανισμό στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων». Επανέλαβε, τέλος, και ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή ως κυβέρνηση θα εμπεριέχει και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Οτι σχεδιάζει δημόσιο πανεπιστήμιο «συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας» και «καλή τεχνική εκπαίδευση» και «νέες δουλειές, μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ