Πέμπτη 4 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

Στις 8 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ατσαλένιου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του συνεργείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στις 12 μ., θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της δεύτερης ΕΜΑΚ του αεροδρομίου.

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Στις 12 μ., θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο επέκτασης του αεροδρομίου.

-- Στις 7 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Παντελής Ραδίσης, υποψήφιοι στην Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν σε ανοιχτή σύσκεψη με δικηγόρους στο καφέ «Chez jean».

-- Στις 10 π.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στην πλατεία της Χαριλάου.

-- Στις 11 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο μηχανουργείο στο ΣΜΑ. Στη 1 μ.μ., θα περιοδεύσει στο ΚΘΒΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η Ράνια Καπετανγιώργη, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμπελοκήπων.

-- Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο του αμαξοστασίου του μετρό, στα γραφεία του προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ