Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ19
Για το καλύτερο πλασάρισμα η Εθνική

Το πρώτο βήμα για το πλασάρισμά της όσο γίνεται πιο ψηλά στις θέσεις 9 - 16 θέλει να κάνει σήμερα η Εθνική μπάσκετ εφήβων, αντιμετωπίζοντας τη Σενεγάλη στο γήπεδο Πανεπιστημίου (18.45 - ΕΡΤ) για τη φάση των αγώνων κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ19 που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Μετά τη βαριά ήττα από τη Γαλλία και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά, η Εθνική καλείται να ανασυνταχθεί ψυχολογικά και να παλέψει για το στόχο της κατάκτησης της 9ης θέσης. Οπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καστρίτης, η διοργάνωση δεν τελείωσε για την ελληνική ομάδα, η οποία θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις που ακολουθούν και οι νεαροί παίκτες της να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό.

«Τώρα είναι η στιγμή να δούμε πόσο κοντά είμαστε, να δείξουμε πόσο δεμένοι μπορούμε να παρουσιαστούμε και να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε στους αγώνες κατάταξης, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Σενεγάλη», ανέφερε ο Γ. Καστρίτης.

Για την Ελλάδα θα απουσιάσουν ο τραυματίας Μπαζίνας και ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Καράμπελας, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Γαλλία.

  • Οι υπόλοιποι αγώνες κατάταξης (επίσης στο γήπεδο Πανεπιστημίου): Λετονία - Κίνα (12.00), Νέα Ζηλανδία - Αργεντινή (14.15), Αυστραλία - Φιλιππίνες (16.30).
  • Οι προημιτελικοί (γήπεδο «Δύο Αοράκια»): Μάλι - Πουέρτο Ρίκο (13.00), Λιθουανία - Σερβία (15.00), ΗΠΑ - Ρωσία (18.00), Καναδάς - Γαλλία (20.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ