Παρασκευή 12 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονέων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, από το Μαλανδρίνο Φωκίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ που «έφυγε» από κοντά μας στις 8 Ιούλη 1997, και της ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στα συνεργεία στην Επιμελητεία του Αντάρτη στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας, όπου βρισκόταν με τα τρία ανήλικα αδέρφια μου, και η οποία «έφυγε» από κοντά μας στις 24 Απρίλη 2003, προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, που πάντα βρίσκεται κοντά στον εργαζόμενο λαό, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ και του φίλου και κουμπάρου μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ, που «έφυγαν» νωρίς από τη ζωή, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Φώτης και Φωτεινή Μητροπούλου

***

Στη μνήμη του φίλου ΔΩΡΟΘΕΟΥ ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα και αναπάντεχα από τη ζωή, και των γονιών μας ΒΑΣΙΛΗ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 120 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Τα παιδιά τους Φώτης, Φωτεινή και Ελσα Μητροπούλου

Τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ. Γεννήθηκε στο χωριό Αγκαριώνες της Λήμνου το 1920 και πέθανε στις 13/7/1998. Κατετάγη στη χωροφυλακή. Στην Κατοχή υπήρξε ΕΑΜίτης και πολέμησε τους κατακτητές από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Στον εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Για τη δράση του γνώρισε μετά τον εμφύλιο διώξεις, πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες από το μισαλλόδοξο κράτος της δεξιάς.

Αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα ιδανικά της εργατικής τάξης και ως μέλος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προκοπής, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

ΜΑΝΙΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
Στη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του Φώτης Μπλιάς


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ