Πέμπτη 18 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Και τελικά... Βέρντε στην ΑΕΚ

Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΚ η υπόθεση της απόκτησης του Ισπανού εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε από τη Ρόμα, έχοντας πρώτα περάσει από «σαράντα κύματα». Η «Ενωση» ξεπέρασε τα σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν, αρχικά στις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα και στη συνέχεια με τους μάνατζερς του παίκτη, και τον ενέταξε στο δυναμικό τους με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Βέρντε, με θητεία και στη χώρα του με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, βρέθηκε χτες στην Αθήνα, πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ μπαίνει και το θέμα της απόκτησης του Πορτογάλου φορ Νέλσον Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Απόλυτα επιτυχημένη εκτιμάται η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και τους αγώνες με τη Βιτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε διεθνές φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από καλή εμφάνιση και έχοντας πρωταγωνιστή τον Γκερέρο, που πέτυχε δύο γκολ (7', 32'), ενώ το σκορ είχε ανοίξει από νωρίς ο Μασούρας (3').

Παναθηναϊκός: Σε συμφωνία για την απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ Δημήτρη Κολοβού έφτασε ο Παναθηναϊκός. Ο 26χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα διάστημα που αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τις φανέλες των Βίλεμ, Μέχελεν και Ομόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ