Τρίτη 6 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνα για τον αστυνομικό που συμμετείχε σε ξυλοδαρμό

Ερευνα διενεργείται από την ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες επεισοδίου στην Αντίπαρο, στο οποίο εμπλέκεται αστυνομικός, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία, προκειμένου να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Το επεισόδιο καταγράφεται σε βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς, ο οποίος έχει σπίτι στην Αντίπαρο, όπου παραθερίζει κάθε χρόνο. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο «Instagram» και έκανε το γύρο του κόσμου, δείχνει έναν άνδρα να γρονθοκοπεί έναν νεαρό.

Οπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το βίντεο, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23/7 στο νησί και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής: Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έγινε διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στη συμπλοκή.

Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη συμπεριφορά του αστυνομικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ