Τρίτη 13 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
PREMIER LEAGUE
Στη Γιουνάιτεντ το πρώτο ντέρμπι

Ξεκίνησε στην Αγγλία η σεζόν 2019 - 2020 της Premier League, του πιο δημοφιλούς και εμπορικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο. Η 1η αγωνιστική δεν είχε εκπλήξεις, αλλά μπόλικα γκολ.

Μεγάλη κερδισμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στο ντέρμπι της πρεμιέρας νίκησε την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» με το απρόσμενα ευρύ 4-0. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους στην επίθεση σε ανοιχτό γήπεδο, τα προβλήματα στην άμυνα των «Μπλε» αλλά και την εύνοια της τύχης, καθώς η Τσέλσι είχε δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες ενώ οι ίδιοι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Τα γκολ: 18', 67' Ράσφορντ, 65' Μαρσιάλ, 81' Ντ. Τζέιμς.

Οι άλλοι τέσσερις από τους λεγόμενους «big 6» - οι ισχυρότερες ομάδες της Αγγλίας - ξεκίνησαν όλοι με νίκες. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το Λονδίνο με το εμφατικό 5-0 επί της Γουέστ Χαμ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ με τη σειρά της δεν είχε προβλήματα απέναντι στη νεοφώτιστη Νόριτς στο «Ανφιλντ» και επικράτησε με 4-1, η Τότεναμ με ανατροπή νίκησε 3-1 την επίσης νεοφώτιστη Αστον Βίλα εντός έδρας, και τέλος η Αρσεναλ «απέδρασε» από το «Σεν Τζέιμς Παρκ» με νίκη 1-0 επί της Νιουκάστλ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: Μπόρνμουθ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1, Μπέρνλι - Σαουθάμπτον 3-0, Κρίσταλ Πάλας - Εβερτον 0-0, Γουότφορντ - Μπράιτον 0-3, Λέστερ - Γουλβς 0-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ