Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στη Χίο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο νησί της Χίου, την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Ανθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και κατέφθασαν στον όμορφο χώρο που είχε φτιαχτεί στην πλατεία Βουνακίου.

Η φεστιβαλική εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Αρη Πλωμαρίτη, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Τη σκυτάλη πήραν ο Γιάννης Τσατσαρώνης, ο Παντελής Καβύρης και ο Γιώργος Νταΐκος, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με λαϊκό γλέντι ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε με γνωστά αντάρτικα τραγούδια.

Στο χώρο του Φεστιβάλ λειτούργησε και φέτος παιδότοπος που τράβηξε το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες. Οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν χειροτεχνίες με «κόκκινα αερόστατα» αλλά και παζλ με το σύνθημα του Φεστιβάλ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι επισκέπτες της έκθεσης βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» στο χώρο, για τις νέες εκδόσεις της και κύρια για το Δοκίμιο Ιστορίας του ΚΚΕ. Υπήρχαν επίσης θεματικές εκθέσεις με το ενδιαφέρον να τραβάει η έκθεση που είχε στηθεί για το Προσφυγικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ