Τρίτη 20 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες
Αύριο στην Κω

Στην Κέφαλο, στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ, στις 6 το απόγευμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τουρνουά μπάσκετ 3on3 για νέους εργαζομένους και συζήτηση για τον τουρισμό με θέμα «#flashback στις κατακτήσεις του παρελθόντος, #fast_forward στους αγώνες του μέλλοντος», με τον Δημήτρη Σκοπελίτη, εργαζόμενο στον τουρισμό και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

Στην Ιεράπετρα

Στο νομό Λασιθίου η πρώτη στάση του 45ου Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα με τις διήμερες εκδηλώσεις στις 23 και 24 Αυγούστου στην παραλιακή πλατεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Παρασκευή οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. με παιχνίδι Quizdom ενάντια στα ναρκωτικά, προβολή ταινίας και πάρτι. Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινά στις 8.30 μ.μ. και περιλαμβάνει αφιέρωμα με τίτλο «Ο πόλεμός τους γεννιέται από την ειρήνη τους, καθώς ο γιος από την μάνα» (Μπ. Μπρεχτ), προβολή ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, τραγούδια και ποιήματα ενάντια στον πόλεμο, ομιλία από τον Βάγια Βάγια, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ