Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξωδικαστικό συμβιβασμό προτείνει ο 28χρονος για το τροχαίο

Επικοινωνία με την οικογένεια των θυμάτων του τροχαίου στις Καμάρες Αιγίου ζητά η πλευρά του 28χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε την περασμένη Κυριακή μία 67χρονη γυναίκα με το 15 μηνών εγγόνι της στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών - Αιγίου και τους εγκατέλειψε νεκρούς στην άσφαλτο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αλ. Κούγια που μαζί με το δικηγορικό γραφείο του Γ. Σαμέλη ανέλαβαν την υπεράσπιση του οδηγού, η εντολή τους είναι ότι «εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως». Σύμφωνα με τους συνηγόρους, είναι αποκλειστικά υπαίτιος του ατυχήματος, «δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του» και πλέον «νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική».

Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά, ενώ ορίσθηκε τακτική δικάσιμος. Είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς ύστερα από καταδίωξη, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη κινούμενος προς τη θάλασσα, αλλά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 28χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσπαθώντας να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, ενώ άλλες μαρτυρίες τον θέλουν να βλέπει τα θύματά του, να λέει στον κόσμο που είχε μαζευτεί «μια χαρά είναι, δεν έχουν τίποτα» πριν εξαφανιστεί...

Σύμφωνα με όσα είδαν τη δημοσιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 28χρονος φέρεται να έχει εμπλακεί και σε τροχαίο το 2016 χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν νεκροί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ