Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία στη μνήμη του Μάκη Τσαμκόσογλου

Συναυλία στη μνήμη του μουσικού και μέλους του ΚΚΕ στην ΕΑΒ Μάκη Τσαμκόσογλου, που «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιούνη, δίνει την Παρασκευή 18 Οκτώβρη, στις 8.30 μ.μ., στο «Fuzz Live Music Club» (Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210-3450817) το συγκρότημά του, οι «Mother of Millions». Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης οι «Need», «Poem», «Universe217» και «Playgrounded».

Στο κείμενο για τη συναυλία, τα συγκροτήματα αναφέρουν πως «ο Μάκης Τσαμκόσογλου ήταν κάτι παραπάνω από ένας ταλαντούχος μουσικός. Ηταν φίλος μας, bandmate και συνοδοιπόρος μας σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Αν έπαιξες ποτέ σου σε μπάντα, ξέρεις σε τι πράγμα αναφέρομαι. Αν μοιράστηκες ποτέ τα όνειρά σου με κάποιον, καταλαβαίνεις πως έχω δίκιο» και πως «παίζουμε μια συναυλία προς τιμήν του Μάκη Τσαμκόσογλου, του φίλου μας που έφυγε από κοντά μας πρόωρα, κάνοντας αυτό που αγαπάει».

«0ι "Need", "Poem", "Universe217", "Playgrounded", ακόμη και οι ίδιοι οι "Mother of Millions", συνεπικουρούμενοι επί σκηνής από κοντινούς ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, θα αποτίσουμε έναν φόρο τιμής στον αγαπημένο μας φίλο, με μουσικές που του άρεσε να ακούει, σαν να ήταν κι ο ίδιος εκεί».

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην οικογένεια του μουσικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ