Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Eλβετός διαιτητής στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

Ο 38χρονος Ελβετός διαιτητής Στέφαν Κλόσνερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League (29/9). Ο Κλόσνερ είναι διεθνής από το 2012 και έχει σφυρίξει αρκετούς ευρωπαϊκούς αγώνες, ανάμεσά τους και το ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα (3-2) το 2016. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρκο Ζούρχερ και Ρέμι Ζγκράγκεν, ενώ διαιτητής VAR ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Οι διαιτητές στους υπόλοιπους αγώνες: Αρης - ΑΕΛ: Σκουλάς (Θεσσαλίας). Ολυμπιακός - Λαμία: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Βρέσκας (Αθηνών). ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Ξάνθη - Βόλος: Τζήλος (Λάρισας). Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Ευαγγέλου (Αθηνών).

Σε απολογία ΠΑΟΚ και Αρης

Σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κλήθηκαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αρης για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League 1. Πέραν των όσων συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου, η δίωξη του εισαγγελέα αφορά επίσης τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις μετά τον αγώνα αλλά και και τα δημόσια σχόλια παραγόντων των δύο ΠΑΕ. Την ίδια ώρα, η έκθεση της αστυνομίας θεωρείται επιβαρυντική για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ