Τρίτη 1 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, παλαίμαχου δημοσιογράφου, κομμουνιστή, που φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που τον χάσαμε, και της αγαπημένης μου μάνας ΛΙΛΙΚΑΣ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κομμουνίστριας και συνδικαλίστριας, που συμπληρώνονται 21 χρόνια από τότε που «έφυγε» απ' τη ζωή. Δεν τους λύγισαν οι φυλακές και οι εξορίες.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, καλλιτεχνικού διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», που «έφυγε» απ' τη ζωή τον Απρίλη του 2015.

Προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, 40 ευρώ στη μνήμη τους.

Μάχη Γεωργίου - Κορωναίου

Τα παιδιά Βάσος, Ρούλα

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΦΙΛΙΠΠΑ, της μάνας μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ και του αδελφού μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ. Να φύγουν τώρα ΝΑΤΟ - ΕΕ από την Ελλάδα, τα Σκόπια, το Κόσοβο και από όλα τα Βαλκάνια. Οχι στη μεγάλη Αλβανία. Να διαλυθούν τώρα ΝΑΤΟ - ΕΕ. Να πάρουν πόδι οι φονιάδες των λαών.

Κώστας Βαζδερβάνης

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/8/2019 αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας πατέρα ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΙΡΑΛΗ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης στην ΚΟ Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στις 13/10/2019 καλούμε τους φίλους και συντρόφους του στα Ψακούδια Χαλκιδικής για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Τα παιδιά του Κλέαρχος και Παύλος


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ