Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί έκδοσης...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΟΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ κοινωνικής συμπεριφοράς δεν μπορεί να δώσει κάποιος στον Κώστα Πάσσαρη πλην όμως, από ό,τι φαίνεται, κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί να φτιάξει το «κοινωνικό» προφίλ της κυβέρνησης. Εξ ου και οι τεράστιες προσπάθειες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

'Η μήπως πιστεύετε ότι οι κυβερνώντες κάνουν όλες αυτές τις προσπάθειες και τις επαφές για την απονομή δικαιοσύνης; Προφανώς, για κάποιους «επικοινωνιολόγους» ο Κώστας Πάσσαρης αυτή την περίοδο αξίζει χρυσάφι.

Αλλωστε, διευκολύνονται και από την καθυστέρηση της Ν.Δ να κάνει χαιρέκακες δηλώσεις μια και η σύλληψη έγινε στη Ρουμανία.

Εν ολίγοις η έκδοση του Πάσσαρη για κάποιους σημαίνει μια ζωντανή και περιφερόμενη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες «απόδειξη» πως διαθέτουμε δήθεν ένα κράτος που μπορεί να παράσχει στους πολίτες του ασφάλεια και ευημερία.

Μόνο που κανείς δεν ξέχνα, όσο και αν το δεν το θέλουν, πόση ανασφάλεια νιώθει πρώτα και κύρια απέναντι στους κρατικούς μηχανισμούς που έχουν τώρα και «ευρωπαϊκή» διάσταση.

Πάντως τόσο τα τηλεοπτικά κανάλια όσο και διάφοροι «τρομολάγνοι» να είναι βέβαιοι ότι όσες φορές και αν μας δείξουν στις τηλεοράσεις μαυροντυμένους τύπους, με κουκούλες και αυτόματα ποτέ δε θα αποτελέσει συμπαθητικό θέαμα για κανέναν.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ θέλει τώρα ο Λαλιώτης στο κόμμα του και να μην «πετάγεται» ο καθένας και να προτείνει μια υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, του χαλάνε τις διακομματικές επαφές που πραγματοποιεί.

Ξέχασε φαίνεται, πως ό,τι και να λένε προς τα έξω τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στο εσωτερικό του κινήματος πάντα επικρατεί κατάσταση «σκληρού ροκ». Αλλωστε αυτός τους έχει εκπαιδεύσει σε αυτές τις πρακτικές.

Σε τελική ανάλυση λοιπόν αντί να γκρινιάζει, γιατί δεν κάνει κι αυτός μια πρόταση προσώπου; Ετσι για να δούμε και το γούστο του...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ