Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» - ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
Η δύναμη βρίσκεται στο «μαζί»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων λειτουργίας του θεάτρου «Από Κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι), των 30 χρόνων προσφοράς του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις με την απαράδεκτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και υπονομεύει τη φιλοσοφία της απεξάρτησης, οι άνθρωποι του θεάτρου και του Θεραπευτικού Προγράμματος ενώνουν τις φωνές τους και καλούν, αύριο, Σάββατο 12 Οκτώβρη, στην παράσταση «Το ανάκτορο στην Ανω Τούμπα» με την Ελένη Γερασιμίδου.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της βραδιάς θα δοθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ». Πρωταγωνιστές της σκηνής και της ζωής θα υποδεχτούν φίλους και κοινό σε μια βραδιά γιορτής και τέχνης με κεντρικό μήνυμα ότι η δύναμη βρίσκεται στο «μαζί». Κατά τη διάρκεια της παράστασης στο φουαγιέ του θεάτρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας και χειροποίητων κρουστών μουσικών οργάνων που κατασκευάζουν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

«Το ανάκτορο στην Ανω Τούμπα», του Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Ξένου, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21.00.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» στα τηλέφωνα 210.3300.751 ή 210.3300.779.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ