Σάββατο 19 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 20 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Συνεδριάζει το Σάββατο η Γραμματεία

Το Σάββατο 19/10 συνεδριάζει στη Λάρισα με διευρυμένη σύνθεση η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στις 12 το μεσημέρι, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τη συνεδρίαση «θα απασχολήσει η οργάνωση και ανασυγκρότηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων», καθώς «βασικό ζητούμενο είναι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να αποκτήσει ουσιαστική λειτουργία, να συσπειρώνει στους Συλλόγους τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και κτηνοτρόφων και να παίρνει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλλει να ικανοποιούνται και να ανακόπτει τη νέα επίθεση στη ζωή και το εισόδημα».

Στη συνεδρίαση «θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων, και η αναθεώρηση της ΚΑΠ, η οποία θα κινηθεί σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση». Επιπλέον, «θα αποφασιστούν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου και η διοργάνωση πανελλαδικής σύσκεψης».

  • Τη Δευτέρα 21/10 θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο συνεδρίαση του Παγκρήτιου Συντονιστικού των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, στο Εργατικό Κέντρο στις 6.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ