Τρίτη 22 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Το πιο δύσκολο τεστ

Με την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα να τον έχει αφήσει πίσω, ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League υποδέχεται απόψε στο Φάληρο το φαβορί του ομίλου και εκ των φαβορί της διοργάνωσης συνολικά, τη γερμανική Μπάγερν Μονάχου (22.00 - Cosmote Sports 2). Απέναντι στους Βαυαρούς, οι οποίοι αποτελούν μία από τις ισχυρότερες και πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη και για άλλη μια χρονιά έχουν υψηλές φιλοδοξίες, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να περάσουν με θετικό βαθμό το πλέον δύσκολο τεστ τους στον όμιλο.

Παρότι η Μπάγερν προέρχεται από το εντυπωσιακό 7-2 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ο στόχος της ομάδας του παραμένει η νίκη. Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, εξέφρασε όμως την αισιοδοξία του, ποντάροντας πολλά στην καλή ψυχολογία των παικτών του. Ως στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός απόψε αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, στην αποφυγή λαθών - που με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου ομάδες μπορούν να αποβούν καθοριστικά - και στο καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Από τους «ερυθρόλευκους» δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς θα απουσιάσουν δύο βασικά στελέχη τους, οι Βαλμπουενά και Τοροσίδης. Για την Μπάγερν δεν θα αγωνιστεί ο Ζίλε.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Τότεναμ, χωρίς περιθώρια στραβοπατήματος, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (22.00 - Cosmote Sports 3)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ