Τρίτη 22 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Πρεμιέρα με προβλήματα και ντέρμπι

Μετά από «σαράντα κύματα» και μεγάλη καθυστέρηση, το πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του, που αναμένεται στις 2 Νοέμβρη. Χτες η ΕΣΑΠ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχουν 10 ομάδες.

Το προηγούμενο διάστημα οι εξελίξεις στο άθλημα χαρακτηρίστηκαν από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα αρκετών ΤΑΑ, τα οποία μάλιστα οδήγησαν σε αποχωρήσεις, και από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν άλλες ομάδες με τις προϋποθέσεις γα το πιστοποιητικό αδειοδότησης της ΕΑΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως το νέο πρωτάθλημα είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί με τη συμμετοχή 12 ομάδων, αλλά αποχώρησαν ο Ηρακλής Χαλκίδας και η ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Παμβοχαϊκός, που επισημοποίησαν τη συμμετοχή τους, ακόμα δεν έχουν πάρει άδεια, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Φοίνικας Σύρου. Ανοιχτό παραμένει και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με την ΕΡΤ να φαντάζει ως το επικρατέστερο κανάλι για να μεταδώσει το πρωτάθλημα, αλλά καταβάλλοντας χρηματικά ποσά σημαντικά μειωμένα σε σχέση με πέρυσι.

  • Το ντέρμπι μεταξύ των δύο φαβορί για τον τίτλο, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας. Οι άλλοι αγώνες: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός - Ελπίδα Αμπελοκήπων, Φοίνικας Σύρου - Κηφισιά, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ