Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΕΝΙΤ - ΠΑΟ
Μονόδρομος το «διπλό»

Την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Αγία Πετρούπολη με αντίπαλο τη Ζενίτ (20.00 - Novasports 1) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» επιδιώκουν στη Ρωσία να κάνουν ό,τι απέτυχαν κόντρα σε Βιλερμπάν και Αρμάνι, προκειμένου να μη χάσουν σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία από τόσο νωρίς. Επίσης να φτάσουν στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης βδομάδας που ακολουθεί, με διπλές υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Αλλωστε, με μόλις μία νίκη σε τρεις αγώνες μέχρι στιγμής, δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν ότι νέα αποτυχία θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα.

Η ρωσική ομάδα έχει τον ίδιο απολογισμό με τον Παναθηναϊκό, προέρχεται όμως από μεγάλη νίκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, δείχνοντας έτσι ότι η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολη. Αυτό τόνισε και ο τεχνικός του, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τη Ζενίτ πολύ δυνατή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και δυνατότητα να χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά σχήματα στο παιχνίδι της, και ότι γι' αυτό χρειάζεται σεβασμό. Εστίασε στην επιστροφή του Βουγιούκα ως σημαντική βοήθεια για τις κόντρες κάτω από το καλάθι με τα βαριά κορμιά των αντιπάλων, ενώ ζήτησε να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν σε σημαντικούς τομείς και κόστισαν τη νίκη στους αγώνες με Βιλερμπάν και Αρμάνι.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Νίκος Παππάς.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (20.15 - Novasports 2), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βαλένθια (21.00 - Novasports 5), Μπάγερν Μονάχου - Χίμκι (21.30 - Novasports 3), Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (22.10 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ