Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Καμπάνα» της ΑΕΚ σε Οζμουσούλ

Με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου τιμώρησε η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ τον Τούρκο τερματοφύλακα της ομάδας Γιουνούς Οζμουσούλ, για τον στρατιωτικό χαιρετισμό στον οποίο προχώρησε σε αγώνα της Εθνικής του ομάδας.

Η ενέργεια αυτή, που έχει προφανή στόχο το «ξέπλυμα» της τουρκικής επέμβασης στη Βόρεια Σύρια, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολλές φορές από Τούρκους αθλητές και σε διάφορα αθλήματα. Στην περίπτωση δε του Οζμουσούλ προκάλεσε αντιδράσεις εντός και εκτός «Ενωσης», με αποτέλεσμα ο παίκτης να κληθεί σε απολογία και να του επιβληθεί η ποινή της διακοπής συμβολαίου μαζί με υψηλό πρόστιμο, το οποίο όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Θέση για το θέμα πήρε και η «Original 21», ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως ο Τούρκος τερματοφύλακας και οποιοσδήποτε άλλος που «χαιρετάει περίεργα» δεν έχουν θέση στον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη ενέργεια προχώρησε ο Τούρκος παίκτης του Ολυμπιακού, Τινκίρ, ο οποίος μετά την απολογία του τέθηκε εκτός ομάδας από τους «ερυθρόλευκους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ