Τρίτη 5 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 12 μ., στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Ζωή χωρίς εκμετάλλευση στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), οι ΚΟ Λογιστών - Ελεγκτών Αττικής καλούν σε σύσκεψη με θέμα: «Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, η εμπλοκή της Ελλάδας και η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στο Μικρό Αμφιθέατρο Νέου Χημείου, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους Δασκάλους και Νηπιαγωγούς του ΕΚΠΑ καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Ο μαρξιστής Βιγκότσκι και η καρικατούρα των κονστρουκτιβιστών». Θα μιλήσει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Φιλύρου Θεσσαλονίκης με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ