Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Παρέμβαση για τη μεγάλη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων

Παρέμβαση στον διευθυντή του ΠΕΔΥ Πειραιά για τις μεγάλες καθυστερήσεις στο κλείσιμο ραντεβού με γιατρούς στη μονάδα Υγείας στο κτίριο του «Οίκου Ναύτου» πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Οπως αναφέρουν, τα ραντεβού με ενδροκρινολόγο γίνονται ύστερα από δύο μήνες, ενώ δεν υπάρχει η ειδικότητα του ουρολόγου σε όλη τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου!

«Οι ανάγκες για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, που τα προβλήματά τους δεν μπορούν να περιμένουν. Αυτή η κατάσταση τους οδηγεί στα τρωκτικά της ιδιωτικής Υγείας, με πρόσθετα οικονομικά βάρη στο λεηλατημένο εισόδημά τους, από την αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζει και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ. Για τις τεράστιες ελλείψεις των ιατρών, έχει κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικό έγγραφο από το "ΚΥ Πειραιά - Οίκος Ναύτου", όπου αναφέρονται αναλυτικά οι ανάγκες και η κάλυψη με τον απαιτούμενο αριθμό ιατρών».

Τα σωματεία απαιτούν την άμεση πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, με μόνιμη σταθερή εργασία, που να καλύπτει τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Διεκδικούν - αγωνίζονται για δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποκλειστικά δημόσια - δωρεάν Υγεία για όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ