Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εκδήλωση στο πλαίσιο Συνεδρίου της Κλαδικής Δημοσίων Υπαλλήλων της ΠΣΟ

Εκδήλωση - συζήτηση σήμερα, Πέμπτη 7 Νοέμβρη, με θέμα «Το ταξικό κίνημα προχωρά με αλληλεγγύη και διεθνισμό» οργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Κλαδικής των Δημοσίων Υπαλλήλων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Νοέμβρη στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 25, 5ος όροφος), θα εισηγηθούν ο Γιώργος Μαυρίκος, γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, και ο Μπάμπης Βορτελίνος, αντιπρόεδρος της Κλαδικής του Δημοσίου, υπεύθυνος για την Ευρώπη.

«Μέσα από τη συζήτηση θα ενημερωθούμε για την κατάσταση του κινήματος στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια, θα γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αλλά και τι είναι η Κλαδική του Δημοσίου όπου και το Συνδικάτο μας από την ίδρυσή του είναι μέλος», σημειώνει στην πρόσκλησή του το Συνδικάτο και καλεί «όλους τους συναδέλφους, τα Διοικητικά Συμβούλια των δήμων και της Περιφέρειας να πάρουν μαζικά μέρος στη συζήτηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ