Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής

Σήμερα και τις αμέσως επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις και περιοδείες από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 12 μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Wyndham».

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Μάκρη, στα γραφεία του Κόμματος (Λ. Μαραθώνος 112), θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Νέα Σμύρνη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ., στη Γλυφάδα (ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα), θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Λαύριο, στο Παλιό Μηχανουργείο, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στον Ταύρο, στην Αίθουσα 7 (Επταλόφου 2), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος», θα μιλήσει ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.

Σε άλλες περιοχές της χώρας

Σήμερα Παρασκευή:

-- Περιοδεία σε Α' και Β' ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Φανή Τρέλλη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Περιοδείες από μέλη της ΤΕ Εβρου στην Αντιπεριφέρια Εβρου, σε γιαπιά της Αλεξανδρούπολης, σε χωριά του δήμου Αλεξανδρουπόλεως και σε χωριά του πρώην δήμου Τριγώνου.

Αύριο Σάββατο:

-- Οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΤΕ Χανίων καλούν σε συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Νέας Χώρας, στην παραλία. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Εβρου στο ξενοδοχείο «Αθηνά», στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει η Νίκη Δραμανίδου, μέλος της ΤΕ Εβρου.

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη:

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Δημοσίων Υπαλλήλων Εβρου στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς», στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ματούλα Γκιδίκα, μέλος της ΤΕ Εβρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ